Annons
Vidare till avestatidning.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nya misstankar mot Arbogakvinnan: "Försökte beställa sju mord"

Nu kommer nya uppgifter kring den 42-åriga mordmisstänkta Arbogakvinnan.
Under det senaste förhöret delgavs kvinnan misstanke om stämpling till mord – vid sju olika tillfällen, uppger en källa till Eskilstuna-Kuriren.

– Jag kan bekräfta att hon har delgivits misstanke om flera fall av stämplingar till mord, säger Jessica Wenna, åklagare i fallet till Eskilstuna-Kuriren.

Arbogakvinnan misstänks för mord på sin tidigare make 2015, och för mord på sin pappa och ett mordförsök på sin mamma sommaren 2016.

– Det handlar om ett antal personer som har varit föremål för hennes stämpling. Jag kan säga att stämplingarna hänger ihop med de utredningar som pågår just nu, säger Jessica Wenna, till tidningen.

Arbogakvinnans 25-årige svärson, sitter häktad sedan två veckor misstänkt för mordet på 42-åringens make. Misstankarna har förstärkts och under fredagen begärdes han omhäktad av åklagaren.

Sedan tidigare sitter även den 42-åriga kvinnan och hennes 18-åriga pojkvän häktade misstänkta för mord och mordförsök. Pojkvännen ska ha erkänt sommarstugemordet.