Annons
Vidare till avestatidning.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nu kan du rapportera fel till Säters kommun i ny app

Säters kommun lanserar nu en ny app där man kan felanmäla saker i den offentliga miljön. Med appen hoppas kommunen att miljön ska bli bättre.

Den nya appen "Felanmälan Säters kommun" går att ladda ned gratis. Tjänsten finns också som en e-tjänst, där man via webben kan rapportera och följa ett ärende.

– Vi hoppas att många vill vara med och förbättra vår kommun. Tillsammans kan vi göra det ännu bättre här, säger Bengt Johansson, vid gatuenheten i Säters kommun i ett pressmeddelande.

I appen kan man rapportera fel på till exempel gator, parkeringar, offentliga toaletter eller skolor. Man kan sedan välja om man vill ha återkoppling på sitt ärende via e-post eller sms.

En annan tanke med appen förutom att miljön i Säter ska bli bättre är att man på ett lättare sätt ska kunna följa kommunens arbete.

Läs också: Riksdagsledamot besökte det nya skolbygget i Stora Skedvi

DT-APPEN: Håll dig uppdaterad – ladda hem DT-appen för IPhone och Android här

DD-APPEN: Alltid senaste nytt från dalademokraten.se i vår app för IPhone och Android