Annons
Vidare till avestatidning.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Norske skidstjärnan läste på nätet att han petats till tävlingarna Falun: "Det är skrattretande"

Pål Golberg fanns inte med bland de sex norska åkare som körde världscupssprinten i Falun förra helgen.
Det, trots att Golberg då ledde den totala sprintvärldscupen.
– Det är så dålig kommunikation att det är skrattretande, säger Golberg till Dagbladet, enligt expressen.se.

Inför förra helgens världscupstävlingar ledde norrmannen Pål Golberg sprintvärldscupen, men trots det fick han inte tävla i Falun.

Till råga på allt fick Golberg själv söka upp vilka som var uttagna till truppen, då landslagsledningen inte gett Golberg beskedet om petningen innan truppen blev offentligt på nätet.

– De (landslagsledningen) säger ingenting. Jag får vänta tills jag får läsa uttagningen på nätet. Det är så dålig kommunikation att det är skrattretande, säger Golberg till Dagbladet, enligt expressen.se.

Landslagschefen Vidar Löfshus tar dock lätt på Pål Golbergs kritik.

– Med ett så starkt lag är det svårt att slå sig in. Det blir ännu värre när FIS annullerar de röda tröjorna. Ingen har pratat med mig om dålig kommunikation, säger Löfshus.

Golberg var besviken efter att ha hört Löfshus motivering till petningen.

– Det suger som fan. Det känns lite orättvist. Det är en dålig ursäkt att skylla på kvoterna. Det bör alltid finnas på plats för han som leder den sammanlagda sprintcupen.