Annons
Vidare till avestatidning.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nattens nyheter: Trafikolycka med nio inblandade personer och kvinna försökte bita polis

Så var natten i Dalarna.

Lokalt:

En personbil körde på fredagskvällen in i en minibuss på riksväg 66 i höjd med Tandådalen. De två personer som satt i personbilen ska ha lämnat olycksplatsen innan polis och ambulans kom dit.

En kvinna i Falun är gripen för våldsamt motstånd och försök till våld mot tjänsteman efter att hon försökte bita en polis.

För Plus-kunder:

Miljökämpen Karin Henriksson vann Falu kommuns miljöpris för 2016

Så klarade Jonas Gustafsson och Clara Klefbom sina nyårslöften

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Branden i ett femvåningshus i Husby i nordvästra Stockholm var vid 03-tiden under natten under kontroll. En person med rökskador fördes till sjukhus och polisen inled en förundersökning om mordbrand.

Ett godståg i Tallåsen, utanför Ljusdal, började brinna på fredagskvällen. Eftersom röken var giftig uppmanades allmänheten att hålla sig från platsen, samt att stänga dörrar, fönster och ventilation

Internationellt:

FN:s avgående generalsekreterare Ban Ki-Moon höll ett känslosamt avskedstal och beskrev sin tid på posten som något av en saga.

Greklands ambassadör i Brasilien har hittats mördad i en utbränd bil. Nu har en polis erkänt mordet - som utförts på uppdrag av ambassadörens fru, som polisen hade en romantisk affär med.

Sport:

Mora IK kan se tillbaka på en fin höst 2016, där laget inför det nya året parkerar på andra plats. MIK avslutar året med tre raka segrar. Det efter att i en riktig rysare besegrat Almtuna med 4-3.

Tipsa DT:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med DT? Tipsa oss här eller skicka sms/mms till 72023 eller mejla [email protected]

Följ DT:

Facebook: DT.se

Twitter: DTnyheter

Tipsa Avesta Tidning:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med Avesta Tidning? Tipsa oss här eller skicka sms/mms till 72023 eller mejla [email protected]

Följ Avesta Tidning:

Facebook: Avesta Tidning

Twitter: AvestaTidning