Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nattens nyheter: Trafikolycka med nio inblandade personer och kvinna försökte bita polis

Så var natten i Dalarna.

Annons

Lokalt:

En personbil körde på fredagskvällen in i en minibuss på riksväg 66 i höjd med Tandådalen. De två personer som satt i personbilen ska ha lämnat olycksplatsen innan polis och ambulans kom dit.

En kvinna i Falun är gripen för våldsamt motstånd och försök till våld mot tjänsteman efter att hon försökte bita en polis.

För Plus-kunder:

Miljökämpen Karin Henriksson vann Falu kommuns miljöpris för 2016

Så klarade Jonas Gustafsson och Clara Klefbom sina nyårslöften

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Branden i ett femvåningshus i Husby i nordvästra Stockholm var vid 03-tiden under natten under kontroll. En person med rökskador fördes till sjukhus och polisen inled en förundersökning om mordbrand.

Ett godståg i Tallåsen, utanför Ljusdal, började brinna på fredagskvällen. Eftersom röken var giftig uppmanades allmänheten att hålla sig från platsen, samt att stänga dörrar, fönster och ventilation

Internationellt:

FN:s avgående generalsekreterare Ban Ki-Moon höll ett känslosamt avskedstal och beskrev sin tid på posten som något av en saga.

Greklands ambassadör i Brasilien har hittats mördad i en utbränd bil. Nu har en polis erkänt mordet - som utförts på uppdrag av ambassadörens fru, som polisen hade en romantisk affär med.

Sport:

Mora IK kan se tillbaka på en fin höst 2016, där laget inför det nya året parkerar på andra plats. MIK avslutar året med tre raka segrar. Det efter att i en riktig rysare besegrat Almtuna med 4-3.

Tipsa DT:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med DT? Tipsa oss här eller skicka sms/mms till 72023 eller mejla [email protected]

Följ DT:

Facebook: DT.se

Twitter: DTnyheter

Tipsa Avesta Tidning:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med Avesta Tidning? Tipsa oss här eller skicka sms/mms till 72023 eller mejla [email protected]

Följ Avesta Tidning:

Facebook: Avesta Tidning

Twitter: AvestaTidning