Annons
Vidare till avestatidning.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nattens nyheter: Nya stenkastningar på Tjärna Ängar och X–Gamesguld till Bodin

Så var natten i Dalarna.

Lokalt:

Boende på Tjärna Ängar slog larm om stenkastning mot lägenhetsfönster i området. Fönster till minst två lägenheter har förstörts.

Tidigare på kvällen voltade en personbil flera varv på Vasaloppsvägen vid Mångsbodarna.

För Plus-kunder:

Rån under fotbollscup i Borlänge - åskådare gjorde hjälteinsats

Galantes milstolpe – satte dit sin 500:e poäng för IBF Falun: "Världens bästa sniper"

Moraåkare bästa svensk på Marcialonga: "Jag fick köra livet ur mig"

Väder:

Här hittar du väderprognosen för din kommun i dag

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

Under söndagskvällen larmades polisen till en lägenhet i en stadsdel i Gävle där en man ska ha skjutits. Strax före midnatt grep polisen en misstänkt gärningsman.

En man i 60-årsåldern skadades i samband med ett rån i Uppsala på söndagskvällen. Rånarna högg mannen flera gånger med ett stickvapen.

Internationellt:

Fem personer sköts ihjäl av flera beväpnade män i Quebec i Kanada. 40 personer ska ha befunnit sig inne i moskén på kvällsbön när gärningsmännen rusade in och öppnade eld.

Under lördagen stoppade flera federala domare utvisningar av personer som fastnat på olika flygplatser i USA efter presidentens Donald Trumps beslut.

Sport:

Malungs skoterproffs Daniel Bodin är återigen X-Gamesmästare i skoter best trick. Han tog sitt fjärde X-Gamesguld i Aspen under söndagen.– Jag är så glad, sa en överlycklig guldmedaljör direkt efter segerhoppet.

Tipsa DT:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med DT? Tipsa oss här eller skicka sms/mms till 72023 eller mejla [email protected]

Följ DT:

Facebook: DT.se

Twitter: DTnyheter

Tipsa Avesta Tidning:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med Avesta Tidning? Tipsa oss här eller skicka sms/mms till 72023 eller mejla [email protected]

Följ Avesta Tidning:

Facebook: Avesta Tidning

Twitter: AvestaTidning