Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Piratförare nobbar England

Tre av Piraternas förare nobbar av allt att döma att köra i England kommande säsong.
– Det blir för mycket med England också när jag nu ska köra alla matcher även i allsvenskan, säger Jonas Davidsson.

Annons

Varken Jonas eller hans bror Daniel kommer att köra i den engelska ligan i år. I och med de nya reglerna i Sverige när gästförare kommer att tillåtas, kommer de att få tillräckligt med matcher nationellt och ratar då England.

– Tidigare har ju mitt snitt satt stopp för körningar i allsvenskan, men nu när det tillåts gästkontrakt och det är andra regler är det ju annorlunda, berättar Jonas Davidsson.

Jonas kör ju för Piraterna och kommer att vara gästförare för allsvenska laget Örnarna. Daniel i sin tur är skriven i Griparna, men kommer att vara gästförare i Piraterna.

– Allsvenskan kommer att bli högintressant kommande säsong och jag tror att den får ett lyft. Det blir fler svenskar än tidigare och hårdare konkurrens över huvud taget och det kan bli en kul serie att köra i, menar Jonas.

– Det blir för mycket med att köra i England också. Får jag köra mycket i Griparna och Piraterna blir det tillräckligt med matcher ändå, säger Daniel Davidsson.

Förmodligen kommer även Piraternas Linus Sundström att avböja England. Han har de två senaste säsongerna kört för Rye House, men har inte gjort helt klart med någon klubb för i år.

– I nuläget ser det väl ut som att det inte blir något för mig i England, men helt säkert är det inte. Vi får se vad som händer framöver, säger Linus Sundström.

Mer läsning

Annons