Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ludvig Lindgren klar för Rospiggarna

Ytterligare en nyckelförare på plats.
Ludvig Lindgren är klar för Rospiggarna.
– Det känns jäkligt bra, säger Ludvig Lindgren.

Annons

Kontraktet som gästförare i Rospiggarna är färskt undertecknat. Valet var ganska givet för Ludvig, även om det fanns ett erbjudande från Smederna också.

– Jag känner att det är en seriös klub och jag gillar banan, jag har alltid åkt bra där, eller alltid...jag har åkt där två gånger men då har det gått bra. Sedan bor min tjej, Tina, här i Norrtälje, och jag har nog mer grejer här än i Örebro, där har jag nästan bara garaget, säger Lindgren.

En klar rospigg, och så gott som en Norrtäljebo alltså.

Och en av Sveriges mest lovande speedwayförare.

Och han ser fram emot nästa säsong.

- Det är sista året som junior. Det är lite "make och break it" för mig, säger Lindgren. jag måste bygga upp en bättre organisation, allt måste bli proffsigare. Det går inte att spöa dem bästa om man inte gör det bästa själv.

Rospiggarnas lagledare Mikael Teurnberg är nöjd med värvningen.

- Det är en otrolig talang. Han passar in bra i laget både med snitt och som person, säger han.

- Han får en viktig roll i laget. Jag har ju byggt laget mycket kring Andreas Jonsson som har ett högt snitt, men han kommer kanske vara upptagen med GP någon match, Kauko Nieminen kör i England och kan missa matcher, precis som Ludde, så vi kommer alternera. Sedan är det  dagsform också, håller man inte måttet så kommer man inte med.

Läs mer i onsdagens NT.

Mer läsning

Annons