Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bekräftat: Bjerre klar för Indianerna

(UPPDATERAD) Precis som NA avslöjade under eftermiddagen är Kenneth Bjerre klar för Indianerna. Klubben bekräftar nu värvningen i ett pressmeddelande.

Annons
Kenneth Bjerre.

Dansken Bjerre, som i år körde för Lejonen och blev sjua i GP-serien, blir den femte pusselbiten i Indianernas lagpussel inför 2012. Sedan tidigare är Joonas Kylmäkorpi, Antonio Lindbäck, Piotr Protasiewicz och gästföraren Mathias Thörnblom klara för klubben.

I ett kort pressmeddelande bekräftar Indianerna nu NA:s avslöjande.

Även Dackarnas Hans Andersen är nära ett kontrakt med Indianerna. Det bekräftar Indianernas lagledare och sportchef Daniel "Dalle" Andersson Bäckström för NA.

– Han är helt klart intressant, men han avvaktar lite och vill prata med Dackarna först.

Simon Gustafsson har redan fått ett nytt kontraktsförslag, som han just nu funderar över, medan både Grzegorz Zengota, Bjarne Pedersen och Niels-Kristian Iversen fortfarande finns med i bilden. Av dem är, enligt NA:s uppgifter, Zengota den hetaste. Något "Dalle" delvis bekräftar.

– Både Pedersen och Iversen vill nog stanna i klubben, och de finns med i snacket. Men båda har också ganska höga snitt. Zengota har däremot ett snitt som passar in. Vi kommer antagligen att skicka över ett kontraktsförslag till honom i nästa vecka.

Klart sedan tidigare är att Ryan Sullivan lämnar SM-silverklubben.

Mer läsning

Annons