Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Antonio gästförarei Masarna

Valet var enkelt. När han väl fick frågan. Antonio Lindbäck ska köra för Masarna igen.

Annons
Mas igen. Nu är det klart. Antonio Lindbäck återvänder till sin moderklubb.

— När jag väl fick frågan fanns det inget annat i mitt huvud än att köra för Masarna igen. Jag hoppas och tror att det här är det bästa för min del, säger Antonio Lindbäck till AT.

Han använder ord ”som väldigt kul” och att han ”ser fram mot att åka för moderklubben igen”.

— Det blir en speciell känsla.

Den kommande säsongen är det tillåtet med gästförare, tre till antalet i varje klubb. Det är upp till förarna själva att förhandla fram en bra deal.

— Jag har kollat över hur jag vill ha det med mitt upplägg. Nu får jag mer tid att kunna vara med familjen. Dels för att jag ska köra för Masarna och även för Indianerna. det finns många fördelar i det här.

Antonio Lindbäck har som bekant valt att lämna Piraterna för just kumlalaget Indianerna.

— Jag fick ett bra erbjudande. Det här klubbytet har absolut inget att göra med att jag inte fick åka i SM-semifinalerna för Piraterna.

— Motala är dessutom fortfarande en favoritbana för mig. Jag fick helt enkelt ett bättre förslag.

Hur blir det med Polen då?— Där är det tvärtemot Sverige. Jag flyttar långt bort och ska köra för Rybnik längst ned i Polen. Det är en bra bana och jag tror det är utvecklande för mig att köra där.

England. Ska du köra där?— Nej. Jag har valt bort England. Jag kör i Elitserien och Allsvenskan här och i Polen. Sedan ska jag köra i Danmark också. Jag vill ha fler tävlingar än jag hade i fjol.

Annars är det väl ingen hemlighet att GP-serien har prio 1 eller?— Där ska jag satsa hårt. Mitt mål är topp 8 sammanlagt. Jag måste vara där. Jag ska satsa för fullt. Det känns som riktigt stort.

Cyklarna då. Några nyheter här?— Nej, jag bygger ihop som i år. Det blir fyra, fem cyklar. Men det finns en rolig sak lite senare som jag ska berätta om. Antonio Linbäck är lite hemlighetsfull i den senaste frågan.

Mer läsning

Annons