Annons
Vidare till avestatidning.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Missade januariturnén för slutförhandlingar – nu uppges Carlgren nobba tyska klubben

Det är fortfarande ett stort frågetecken var Patrik Carlgren kommer spela i framtiden.
Den klubblöse målvakten missade januariturnén för slutförhandlingar med en klubb – men nu uppges han nobba tyska Braunschweig.

Läs också: Carlgren lämnar återbud till landslaget – slutförhandlar med ny klubb

Det är Fotbollskanalen som kommer med uppgifterna att Carlgren nobbar tyska Braunschweig, där för övrigt Totte Nyman också spelar.

Tidigare den här månaden släppte fotbollsförbundet nyheten att den förre Bragemålvakten inte skulle delta i januariturnén, just för att slutförhandla med en klubb. Den klubben skulle vara Braunschweig, vars intresse vi skrivit om tidigare.

Men nu blir den affären alltså inte av. Klubben bekräftar också på twitter genom sportchefen Marc Arnold att de inte kommer plocka in ytterligare namn den här månaden.

Enligt Fotbollskanalen beror nobben på att han inte vill vara andremålvakt under våren. Klubbens nuvarande etta, Jasmin Fejzic har stått alla matcher hittills, men har utgående kontrakt.

Carlgren är klubblös efter att kontraktet med AIK gått ut.