Annons
Vidare till avestatidning.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Miriam Bryant återvänder till Peace & Love för tredje året i rad

Göteborgsartisten Miriam Bryant börjar bli en familjär syn på Peace & Love i Borlänge. I sommar gör hon ett uppträdande för tredje året i rad på festivalen.

Miriam Bryant gjorde sitt första uppträdande på Peace & Love sommaren 2015 på festivalens näst största scen. Då hade hon precis varit på Gotland och spelat in "Så mycket bättre" och stod inför ett stort folkligt genombrott den kommande hösten.

När hon återvände till festivalen året därefter så var hon en av festivalens headliners och fick den gången uppträda på största scenen. Sannolikt får hon stå där även denna sommar då det nu är klart att hon återvänder för ett uppträdande på Peace & Love för tredje året i rad.

Läs också: Peace & Love bäst i Sverige på lista över världens största festivaler

Förutom Bryant så släppte festivalen ytterligare tre namn till sommarens tillställning: houseduon Dada life, hiphop-artisten Dani M och soulrösten Aleks.

Sedan tidigare är det klart att bland andra Refused, Lisa Miskovsky, The Hellacopters, Frida Hyvönen, Vikingarna och José Gonzalez kommer till Peace & Love som äger rum den 6-8 juli i Borlänge.

Läs också: Här är nöjeshändelserna att se fram emot 2017