Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Minnesord över Rolf Persson, Saxdalen

Som tidigare meddelats har Rolf Persson, Saxdalen avlidit i en ålder av 76 år.
Närmast anhöriga är sönerna Christer och Roger med familjer samt livskamraten Ulla-Britt.

Annons

Rolf Persson var född och uppvuxen i Saxdalen , äldst i en brödraskara på fyra personer. Han blev sin hemby trogen i hela sitt liv där han blev något av en eldsjäl, som alltid ställde upp för byns bästa.

Många är de personer som på olika sätt har fått ta del av han omtänksamhet och hjälpsamhet. Inom fotbollen i Saxdalen var han en stor profil med en lång karriär som både spelare, tränare och ledare. Ishockeyn låg honom varmt om hjärtat där han var aktiv som spelare i flera klubbar i Västerbergslagen.

Hästintresset hade Rolf med sig från tidig ungdom och när den aktiva idrottskarriären var över satsade han på travsporten. Han skaffade till en början hingsten Kalippo och så småningom ännu en häst, Troll-Barry. Båda hästarna tränades och sköttes av honom själv med benägen hjälp av livskamraten Ulla-Britt, som delade hans passion för hästar och travet. Det blev många starter på olika travbanor i landet. 

Rolf var en kämpe med en positiv livssyn som behöll sitt goda humör även under en period av livet då han genomgick en lång och svår cancerbehandling.

Hans humor och slagfärdighet kommer man för alltid att minnas.

Lars Persson

Tipsa oss!

Har du något du vill berätta eller kanske fångat något intressant på bild?

Skicka tips

Tipsa oss!

Har du något du vill berätta eller kanske fångat något intressant på bild?

Skicka tips
Annons