Annons
Vidare till avestatidning.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Melania Trump greppade micken och Donald hyllade sig själv

– Jag kommer alltid att förbli sann mot mig själv, och mot er, oavsett vad motståndarna säger om mig, sade Melania Trump som höll ett kort tal vid makens stormöte i Florida.

Inför tusentals anhängare inledde hon med bönen Fader vår och betonade sedan vikten av ett USA som fungerar för alla amerikaner, och där alla amerikaner kan få arbete och nå framgång.

– Min man skapar ett säkert land med högt välstånd, tillade hon innan presidenten tog vid, enligt TT-AFP i Svenska Dagbladet.

Donald Trump hyllade sig själv och fortsatte att angripa medierna som han anser inte vill rapportera sanningen.

– Optimismen flödar över landet, sade Trump och fortsatte:

– Medierna har blivit en stor del av problemet, de är en del av det korrupta systemet.

Presidenten gjorde också ett märkligt påstående om att Sverige skulle vara ett avskräckande exempel, utan att redogöra för vilken händelse som avsågs.

Aftonbladet skriver att enligt gissningar på sociala medier kan presidenten ha sett ett tv-inslag i Fox news på fredagskvällen, med rubriken "”What the US could learn from Sweden’s refugee crisis”.