Annons
Vidare till avestatidning.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Mårten Milling blev bäst på puttning än en gång

Byxshopens och Samuelsdals GK:s Putting Masters 2019 avgjordes den 3 augusti i vackert sommarväder och med 30 deltagande klubbmedlemmar.

INSÄNT Tävlingen är ett årligt återkommande och populärt inslag i aktiviteterna på golfbanan och syftar till att stödja elit– och juniorverksamheten. Av den anledningen fanns hela elitlaget och de flesta elitjuniorerna på plats för att mäta sin förmåga med övriga medlemmar under erfarne coachen Arild Doverhems ledning.

Eliten visade sitt golfkunnande och la beslag på alla semifinalplatser. Jonathan Lund ställdes mot Jesper Helsing i den ena och Mårten Milling mötte Oscar Jonsson i den andra semin. Efter två jämna kamper över de 18 hålen stod Jonathan Lund och Mårten Milling i final, medan Jesper och Oscar fick spela om tredjeplatsen i tävlingen. Rutinerade Mårten Milling visade att gammal är äldst och vann finalen. Belöningen blev en ny putter och namnet återigen ingraverat på vandringspriset. Tvåan Jonathan Lund, trean Jesper Helsing och fyran Oscar Jonsson prisades med presentkort från Byxshopen.

Vill du berätta något om en tävling, match eller utövare?

Skriv en läsarartikel