Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Många kom till Borlänge HjärtLungs våravslutning

Drygt 110 medlemmar samlades i Forum i Kvarnsveden för Borlänge HjärtLung-förenings sista medlemsmöte under våren.

Annons

Anette Westberg hade lyckats tillreda en god måltid bestående av kycklingsallad, bröd samt kaffe med godbit. Mötet inleddes av ordföranden Kaare Andersson som berättade att föreningen fortsätter växa och nu har 379 medlemmar. Medlemsresan I Nils Holgerssons fotspår i Dalarna är fullsatt liksom den Äldreresa som man bjuder medlemmar på, som är 80 år eller äldre.

När det gäller övrig verksamhet kunde han berätta en glädjande nyhet för alla deltagare i föreningens vattengymnastik och det var att allt pekar på att Tunets bad kommer att hålla öppet under hösten för föreningar i väntan på att nya simhallen öppnar kring årsskiftet.

Han avslutade sin information med att uppmana medlemmarna att sluta upp på den demonstration som synskadades förening, SRF Dalarna, genomför utanför Dalatrafiks kontor för att protestera mot försämringarna i färdtjänstvillkoren.

Efter detta lämnades plats på scenen för Hjärtebra som är ett företag i Borlänge som erbjuder vattenträning i massagepool.

Efter denna intressanta information hälsades trollkarlen och magikern Georgios Grigordiadis välkommen. Inför avslutningen av mötet kallades Anette Westberg in för att avtackas. Föreningens kassör Sigvard Åkesson överlämnade en bukett blommor och en present och Kaare Andersson riktade ett jättestort tack till Anette för allt hon gjort för HjärtLung-föreningen under alla år som man förlagt sina medlemsmöten till Forum. Därefter var det dags för den traditionella lotteridragningen och många glada vinnare fick sina nummer upplästa av Gullmai Johansson.

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Avesta Tidning Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Avesta Tidning Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel
Annons