Annons
Vidare till avestatidning.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Larm om trafikolycka på riksväg 70

Vid 20.15 kom ett larm om att en trafikolycka inträffat på riksväg 70 utanför Sala, i riktning mot Avesta.

Enligt de preliminära uppgifterna från SOS Alarm ska det röra sig om en singelolycka men en personbil. Olyckan ska ha inträffat på 70:an väster om Sala, cirka fem kilometer från Salarondellen. Ambulans, räddningstjänst och polis har kallats till platsen.

Trafikverket uppger att olyckan inträffat mellan trafikplats Stampers och trafikplats Broddbo, i riktning mot Avesta. Vid 20.30-tiden var Trafikverkets bedömning att trafiken skulle påverkas av begränsad framkomlighet fram till omkring 21.30-tiden.

--------------------------------------

■ ■ TIPSA! Vet du mer? Har du film/bild? Kontakta vlt.se via telefon: 021-199 199, skicka mms/sms på 72021, använd Tipsa-tjänsten eller mejla!

Månadens bästa läsartips belönas med 3 000 kronor.

---------------------------------------

Nu har SA:s app blivit ännu bättre! Snabbare, smidigare – och du kan skräddarsyditt nyhetsflöde på ett helt nytt sätt. Glöm inte att ladda ned/uppdatera SA:s nya app här.

---------------------------------------

► Läs fler blåljusnyheter här

För prenumeranter och Plus-kunder: Sekelskiftesvåningar i Sala blir mindre lyor