Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Larm om trafikolycka på riksväg 70

Vid 20.15 kom ett larm om att en trafikolycka inträffat på riksväg 70 utanför Sala, i riktning mot Avesta.

Annons

Enligt de preliminära uppgifterna från SOS Alarm ska det röra sig om en singelolycka men en personbil. Olyckan ska ha inträffat på 70:an väster om Sala, cirka fem kilometer från Salarondellen. Ambulans, räddningstjänst och polis har kallats till platsen.

Trafikverket uppger att olyckan inträffat mellan trafikplats Stampers och trafikplats Broddbo, i riktning mot Avesta. Vid 20.30-tiden var Trafikverkets bedömning att trafiken skulle påverkas av begränsad framkomlighet fram till omkring 21.30-tiden.

--------------------------------------

■ ■ TIPSA! Vet du mer? Har du film/bild? Kontakta vlt.se via telefon: 021-199 199, skicka mms/sms på 72021, använd Tipsa-tjänsten eller mejla!

Månadens bästa läsartips belönas med 3 000 kronor.

---------------------------------------

Nu har SA:s app blivit ännu bättre! Snabbare, smidigare – och du kan skräddarsyditt nyhetsflöde på ett helt nytt sätt. Glöm inte att ladda ned/uppdatera SA:s nya app här.

---------------------------------------

► Läs fler blåljusnyheter här

För prenumeranter och Plus-kunder: Sekelskiftesvåningar i Sala blir mindre lyor