Annons
Vidare till avestatidning.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lämnade Brage – här är mittfältarens nya klubb: "Målet är Superettan"

Oscar Karlsson lämnade Brage efter säsongen.
Nu är det klart var han kommer spela nästa – det blir en återkomst till Nyköping.
– Jag gillar Nyköpings spelfilosofi och det är naturligtvis väldigt roligt att vara tillbaka, säger han till lagets hemsida.

Oscar Karlsson startade 19 matcher för Brage i fjol och gjorde fyra mål. Nu går han till ett annat division I-lag. Nyköping.

– Spelartruppen ser mycket intressant ut och drömmen är givetvis att ta Nyköping till Superettan, säger han till lagets hemsida.

Nyköping är 25-åringens moderklubb och han lämnade dem först 2013 för två säsonger med Gefle, men återvände hem ett år innan den korta Bragesejouren.

– Som spelare är jag mer komplett än när jag lämnade Rosvalla första gången för spel med allsvenska Gefle IF. Då kanske jag var en utpräglad dribbler. Numera är jag bättre på att värdera situationer. Det har väl med rutin att göra.

– Nu är jag helt skadefri efter höstens strul med ett ledband och jag räknar med att debutera redan lördag i träningsmatchen mot Akropolis.