Annons
Vidare till avestatidning.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kvinna i 80-årsåldern hotades med kniv av tre rånare – dragkamp om handväska

En kvinna i 80-årsålderna har strax innan klockan ett på fredagseftermiddagen utsatts för ett rånförsök vid Björnbärsgården i Ludvika.

Enligt polisen har tre yngre män i 15-18-årsåldern följt efter kvinnan när hon gått från en butik i närheten. Då kvinnan stod vid hissen i ett trapphus ska de sedan ha maskerat sig med rånarluvor och försökt slita av kvinnan hennes handväska. En av männen ska även ha dragit fram en kniv.

Det ska då ha blivit en dragkamp om väskan, men av okänd anledning avbröts rånförsöket och de tre männen lämnade platsen utan att få med sig något byte.

Polisen efterlyser tips från allmänheten. Om man sett någonting eller hört någonting om händelsen och vill lämna tips till polisen ska man ringa 114 14.

Polisens signalement på de tre misstänkta personerna lyder: "Tre yngre män, beskrivs som mörkhyade i 15-18-årsåldern, iklädda mörkblå jackor".

Läs också: Skolor utryms efter bombhot: "Vi prioriterar säkerheten"

DT-APPEN: Håll dig uppdaterad – ladda hem DT-appen för IPhone och Android här

DD-APPEN: Alltid senaste nytt från dalademokraten.se i vår app för IPhone och Android