Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kul och klassiskt med familjen Hellgren i Sellnäs

Annons

INSÄNT. Det blev fullt hus när familjen Hellgren kom till Betania i Sellnäs på fredagskvällen, för första gången förstärkta med barnbarn, Vera, 6 år, och Svante, 4. Applåderna dånade och det var allvar och glädje, klassiskt och buskis om vartannat. Tre av fyra vuxna sjöng solon. Det gjorde också sexåriga Vera. Fyraåriga Svante nöjde sig med att ”ge järnet” på en del roliga instrument.

Det blev en stämningsfull inledning när Lars Hellberg läste bibelorden om det himmelska Jerusalem och sedan sjöng sången ”Stad i ljus” och Samuel spelade trumpet.

Förutom Samuel på trumpet och cello spelade till exempel Lars tuba, Louise piano och tvärflöjt och Hanna fiol – och såg. Plus surströmmingsukulele, eltandborste, näsflöjt, cykelhorn, krycka, stolsben och så vidare.

I avslutningen sjöng Hanna bland annat Pie Jesu. Som extranummer sjöng familjen, en efter en, de olika verserna i sången ”Jag lyfter ögat mot himmelen och knäpper hop mina händer”.

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Avesta Tidning Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Avesta Tidning Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel