Annons
Vidare till avestatidning.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kraftig villabrand i Söderhamn– en person befaras innebränd

Vid 04.25 på lördagen larmades räddningstjänsten till en villabrand i Tönnånger i Söderhamn. Enligt uppgifter till tidningen Hela Hälsingland tyder det mesta på att mannen som bor på adressen dog i branden.

Villan var övertänd när räddningstjänsten kom till adressen och vid 11-tiden hade mannen som bor där ännu inte hittats rapporterar Hela Hälsingland.

– Vi befarar att en person kan finnas kvar inne i huset, bilen står kvar på gården. Det var för riskfyllt att gå in rökdykare, säger insatsledaren Per Andersson till tidningen.

Taket på villan har rasat in och hela övervången är borta. Enligt insatsledaren är det bara ruiner kvar av huset. Totalt har 17 brandmän deltagit i släckningsarbetet.

Vad som orsakat branden är ännu okänt.

– Just nu så måste räddningstjänsten få bli klara innan vi kan gå in med tekniker och vi har fortfarande inte lokaliserat den person som är skriven på adressen, säger Markus Thuresson på polisens regionledningscentral till Hela Häsingland.