Annons
Vidare till avestatidning.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Jultraditionen fortsätter i Lugnetkyrkan med barnkör och gospel

För fjärde året i rad bjuder Lugnetkyrkan in till julkonsert: "När julen kommer till stan". I år kommer konserten att bli "en magisk tidsresa" enligt arrangörerna.

Det börjar bli en tradition för Lugnetkyrkan att anordna julkonserter, det är för fjärde i året i rad som det blir av. Konserten produceras i församlingen där många av församlingsmedlemmarna och deras barn är med och bidrar.

TV: Vi livesände fyra låtar från konserten med Good Harvest

– Vi kommer denna gång att ta med våra "resenärer" genom olika tidsepoker där de kommer att få uppleva julen på lite annorlunda sätt, säger Gabriella Haglund, barnpastor i Lugnetkyrkan. 

Det blir musik för alla smaker: Svängig gospel med Lugnet Gospel Choir, A Capella grupp, dansgrupp med tonåringar, barnkör, drama av både barn, tonåringar och vuxna.  

Det låter som en bred mix?

– Ja det bjuds också på jazz, julsånger, allsång, solister och duetter som garanterat kommer att ge publiken mycket julstämning. 

DT sänder också konserten live på webben i samarbete med Lugnetkyrkan.

Se reprisen: Gospel och julmusik med "Someday at Christmas" – se fem låtar från konserten

 

Läs också: Här är de bästa nöjes-klapparna som du inte visste fanns