Annons
Vidare till avestatidning.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Jättesatsning på 'Det sista slaget' – följ Hockeypuls varje dag: "Något utöver det vanliga"

 
Det sista slaget
Visa alla artiklar

Sällan, om ens någonsin, har ett SHL-kval varit så här hett.
Då storsatsar Hockeypuls på bevakningen av Daladerbyt.
– Följer du Mora eller Leksand på något sätt är vår bevakning ett måste. Vi ger er det hetaste och senaste från bägge lagen varje dag, säger Hockeypuls redaktör Adam Johansson.

Missa inte: Ladda ner Hockeypuls Allsvenskan och Hockeypuls Leksand för att få alla nyheter om Mora samt LIF

När Leksand tog steget upp till SHL förra våren var det ett drama av sällan skådat slag.

Matchserien mot Modo var däremot inte lika het på förhand som årets motsvarighet är. Ett Daladerby med en SHL-plats i potten gör att hettan kring matcherna skruvats upp rejält.

Då skruvar även Hockeypuls upp bevakningen av lagen.

– Följer du Mora eller Leksand på något sätt är vår bevakning ett måste. Vi ger er det hetaste och senaste från bägge lagen varje dag. Vad äter Janos Hari till frukost inför kvalet? Vem lindar tejpen hårdast på klubbladet? Vem i Mora använder mest hårgelé? Vi tar er innanför väggarna i Smidjegrav och Tegera helt enkelt, säger redaktören Adam Johansson.

I form av öppna livesändningar samt plus-låst material kommer fansen få en helhetsbevakning av lagen, varje dag under hela matchserien.

Krönikör, spelarbetyg och fansbetyg från varje match kommer att finnas på nätet och i papperstidningen. Livesändningar efter alla matcher och ett studioprogram på de spelfria dagarna finns öppet för alla på sajten. Dessutom samlar vi allt Moramaterial i appen Hockeypuls Allsvenskan, och alla LIF-nyheter finns i Hockeypuls Leksand.

– Satsningen på Leksand-Modo förra säsongen var något utöver det vanliga. I år satsar vi lika hårt med livesändningar efter matcherna, studioprogram under matchfria dagar, texter, betyg och krönikor från varje möte i kvalet. Vi är dessutom på plats med reportrar i Leksand och Mora varje dag för att kunna leverera senaste nytt till våra läsare och tittare, säger Adam Johansson.

Så får du tillgång till Plus på dt.se – prova för endast 1 krona

Prova Plus på dalademokraten.se för endast 1 krona – få tillgång till 20 nyhetssajter