Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Gångbro, när då?

Annons

Nu har vi i Veddarsbo tröttnat på att vänta på den av kommunen utlovade gång- och cykelbron över Jularboån vid Veddarsbo.

Jag läser nästan varje vecka i Avesta Tidning om kommunens storvulna tankar om miljonsatsningar på nya parker och anläggningar inne i Avesta. Och jag blir lika arg och besviken varje gång.

Skall det vara så himla svårt att satsa några tusenlappar på en enkel gångbro över Jularboån så vi slipper att trängas med den tunga trafiken på riksväg 68 med livet som insats? Måste det hända en olycka innan ni kan ta ert förnuft till fånga?

Redan i april 2008 skrev vi till kommunen med önskemål om en enkel bro och vad har hänt? En stor och för kort bro inköptes på Blocket, absolut inte en bro som vi önskar.

De ansvariga på kommunen hade av allt att döma inte ens varit ute och tittat och mätt upp hur lång bro som behövs, mycket nonchalant enligt min mening. Det bevisar bara hur ointresserade politikerna är av kommunens byar i ytterområdena.

Jag håller fullständigt med ”Parkbesökare i Avesta” (30/9), sköt om det som redan finns och satsa lite pengar på infrastrukturen i ytterområdena så vi kan komma in till Avesta på ett enkelt och säkert sätt. Då kan vi tycka att det är en vacker och välskött kommun som vi bor i och som vi kan vara stolta över, i stället för att kommunen hela tiden satsar våra skattepengar på nya dyra diffusa storhetsprojekt.

Besviken gång- och cykeltrafikant

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare
Annons