Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Vart tog vägen vägen, Falu kommun?

Annons

Öppet brev till Falu kommun! Det börjades jobba så frenetiskt för ny väg utmed järnvägen på Vallavägen.

Det togs ner skog, sly och vi fick sjöutsikt. Sedan började de med alla arbeten med nya vägen från tidig morgon till sen kväll, fram till semestern. Sedan har allt stått stilla, inget händer. Detta hände nog för 1- 2 år sedan. Jag skickade in ett medborgarförslag för 2-3 år sedan om förbättringar av gång/cykelvägen utmed Nyreliusvägen. Fick då till svar att det skulle satsas på en helt ny väg, och ny gång/cykelbana där. Bra tänkte jag, äntligen kan vi gång- och cykeltrafikanter gå/cykla där säkert. Men det är minst lika farligt där fortfarande, om inte farligare, den lilla del som är avsedd får gående och cyklister är så ojämn, hål, bulor så man får passa sig så man inte ramlar. Och med mycket trafik av både bilar, lastbilar vi fällning av bommar för tåg, då vågar jag inte gå eller ännu mindre cykla där.

Hur tänker ni politiker? Eller tänker ni inte alls? Börjar ni med saker, men kommer ni sen på att det inte finns pengar? Hur är er planering!

Jag önskar ett öppet svar från er!

Boende på Vallavägen

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare