Annons
Vidare till avestatidning.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Varför skulle ny affärsgata rädda Avestas handel?

Nedläggningen av Coop. Jag tycker synd om personalen som blir arbetslösa, ännu flera arbetslösa i Avesta. Varför tror kommunledningen att en ny affärsgata är räddningen för Avestas handel?

Det har varit bättre att fastighetsägaren Stefan Sundh fått bygga om COOP-huset efter sin idé, det kanske hade kommit en ny spännande affär till Avesta.

Peder Rådberg, ordförande för Avesta centrumförening, uttalade sig i Avesta Tidning att Avestaborna inte tyckte om att åka bil. Vi som bor i Avestas glesbygd, det vill säga söder om Bergnäsrondellen som måste ta bilen när vi handlar, alla är inte urbaniserade, vi gör ett aktivt val i Bergnäsrondellen till centrum eller Dalahästen. Då är frågan vart åker vi som har handlat på COOP?

Inte ett ord i Avesta Tidning från centrumförening eller kommunledningen, nu när COOP lägger ner. Nu när den nya gatan ska byggas så ser jag framemot vad det blir där, för den ska väl byggas eller är det bara en vision som blir liggande i någons skrivbordslåda?

Janne

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare