Annons
Vidare till avestatidning.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Topp 100-lista om Lif är missvisande – den äldre generationen hade andra villkor

Lif:s topp 100-lista. Tycker att det är missvisande att värdera och jämföra olika tidsepoker inom föreningens vistelse i elitsammanhang, dom som graderat listan har väl knappast upplevt den äldre generationens spelare live, en tid då laget bestod endast av spelare från orten, med helt andra villkor såväl ekonomiska som möjligheter till träningstider. För att få en mer rättvis bild (om det nu nödvändigtvis skall framställas en lista på prestation) så borde mer än en lista gjorts för en mer rättvis bild av olika generationer spelare som representerat föreningen.

40-talisten

SVAR DIREKT:

Hej! Att det skulle bli reaktioner på en sådan här lista var helt väntat. Vårt jobb har inte varit enkelt. Men jag tycker att listan fyller en funktion för att sätta olika epoker i perspektiv till varandra. De flesta verkar också vara eniga om att vi har gjort ett bra jobb utifrån förutsättningarna.

Markus Josefsson, nyhetschef sport DT

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare