Annons
Vidare till avestatidning.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Snurrigt i Mora – varför fullföljer man inte jobben?

Vi är många som undrar varför man inte fullföljer jobben vid våra nya rondeller. Man tycks vänta på nån invigning, eller varför görs det inte klart. Man lämnar en liten bit kvar, såväl vid Bastubacksbron, Gamla Shell som vid Måmyren. Istället börjar man om vid nya brandstation. Lite här och lite där. I motsats till oss "vanligt folk", så tycker Trafikverket att arbetet gått fortare än beräknat. Det säger väl det mesta om denna instans.

Fort går det inte heller vid den lilla vägsnutten vid Morkarlby Övre skola. Man har hållit på hela sommaren och det är inte klart än. Det kommer att bli en dyr historia för kommunen (oss).

Dyrt skulle det däremot inte vara att rensa i befintliga rondeller. Ta exempelvis vid lasarettet. Där börjar det nu till och med att komma upp små träd. Det är väl ingen ansvarig som har tid att ta en liten tur för att upptäcka verkligheten.

Hemmaturist och skattebetalare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare