Annons
Vidare till avestatidning.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Sätt stopp för crosskörningen vid ”sandtaget”

När ska Borlänge kommun ta tag i detta ofog med crosskörning under helger och kvällar i ”sandtaget” i Borlänge? Vi såg fram emot en lugn och skön miljö nära skogen, men vad fick vi? Ett ständigt vrålande från crossmaskiner med väldigt unga oförskämda (om man konfronterar dem) förare som kör sönder de fina skogsstigarna i området fullständigt och medför en decibelnivå som är skyhögt över tillåtna värden från Naturvårdsverket, ett stort och väldigt irriterande problem för oss som bor i detta område. Enligt info finns det ju avsedda crossbanor i Amsberg för dessa vandaler.

Vi har tidigare påpekat detta för både Borlänge Kommun och Polisen, men inget händer. Hur svårt kan det vara att hitta dessa vandaler, det är bara att ställa sig vid Hemköp i Tjärna Ängar så hör ni var de är och kör! Vi ser fram emot ett svar nu från ansvariga i Kommunen eller Polisen!

Vi som tröttnat nu

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare