Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Säljes: Härliga industritomter på Ingarvets nya industriområde – med utsikt mot trevligt villaområde

Annons

Är du snabb så hinner du förvärva de särskilt attraktiva tomterna längst bort från det stora dagiset (barnen kan låta mellan 7.00–17.00, men då är det bara att starta en kompressor/slipmaskin eller låta lastbilen stå på tomgång, så hörs de inte så mycket.)

Vi ber om ursäkt för att vi har placerat ett dagis så nära era nya industrifastigheter, men det var nästan nödvändigt för att locka barnfamiljer till nya området ”Slättaskogen” som vi skulle sälja innan vi ville berätta för högt om detta nya vitala industriområdet. Ni förstår: ska vi få några utbölingar att investera 4–5 miljoner i ett nybyggt hus här i stan så är det nödvändigt att locka med lite fin skog och gärna ett dagis.

Vi hoppas ni är lika förtjusta i dessa industritomter som vi!

Obs: Kan ni inte försöka låta bli att prata för mycket om att ni är intresserade i en tomt i detta område före den 20 juni? Det är nämligen då fristen för överklagan från de närmast boende i Varggården och Slättaskogen upphör – de var så jobbiga för cirka 5 år sen när vi försökte få igenom detta sist.

Glatt gäng dammsugarförsäljare boende i området

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare