Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Lättare sagt än gjort ”göra slut” med digital bank

Annons

Jag är trogen min älskade familj, mina vänner och min arbetsgivare. Men vad gäller banker vill jag gärna plocka russin ur kakan. Lön på ett ställe, några sparade slantar där man får lite ränta, och så vänsterprasslet med bolånen... Där är jag inte trogen alls, lägst ränta vinner, om jag så får byta då och då, det är en princip!

Nu har jag försökt göra slut med mitt senaste lilla snedsteg, för jag hittade en som var bättre. Men det är lättare sagt än gjort, den digitala banken vägrar att acceptera att jag meddelat att det är slut nu, det är över, finito! Nej, att göra slut måste en annan bank göra. Men mitt nya prassel är ingen bank, bara ett bolåneinstitut. Min hederliga gamla bank nere på stan har inget med detta att göra! Men till slut får jag bita i det sura äpplet och gå ner på stan och titta bankdirektören i ögonen och erkänna att jag varit otrogen. Vips knappar han lite på datorn och sedan är jag av med den efterhängsne digitala. Tack, det är rätt bra med en riktig bank tvingar jag mig att medge, ”det blir så mycket enklare då” får jag till svar.

Jag lovar dig, min riktiga bank av kött och blod med lokal förankring, om du matchar uppstickarnas ränta, då kommer jag tillbaka!

Lätt på foten

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare