Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Kort sagt om snurror på Ripfjället, missförstådd revisorspunkt och nya bilar miljöbovarna?

Annons

Kan bli dyrt... Jag går fortfarande och funderar hur man ska ställa sig till vindkraftsparken på Ripfjället... för ström vill man ju ha. Om man lyssnar på motståndarsidan är det rena skräckpropagandan med en massa felaktigheter, och väldigt lite fakta.

Sen är det väl en kostnadsfråga också om man skriver på protestlistan. För skulle det bli stoppat på grund av alla namnlistor med protester, utgår jag från att alla som skrivit på solidariskt ersätter dels markägare för förlorade intäkter och dels föreningar för utebliven bygdepeng. Det kan nog bli dyrt.

Strömsture

Nya bilar ska straffas: Kan inte förstå att gamla bilar och bussar som är skattebefriade får spy ut avgaser så det stinker om dem, då verkar ingen bry sig. Nya bilar som folk skall ta sig till arbete och affär de verkar vara stora miljöbovar och ska straffas.

Arg bilist

Beställt från majoriteten? Följetongen med den strukna punkten revisorerna informerar fortsätter. Med hänvisning till DT:s reportage 20 maj i SDT sid 5. Att ta bort den stadigvarande punkten revisorerna informerar vid årets viktigaste kommunfullmäktigemöte då bokslut och ansvarsfrihet beslutas verkar vara att beställningsarbete från den sittande majoriteten i Hedemora kommun för att undgå kritik och slippa ett förnedrande ej godkännande av ansvarsfrihet för vissa nämnder. 

Att kommunfullmäktiges ordförande konstaterar att ett fel blivit begånget och skyller på ett missförstånd och ifrågasätter vems felet är, verkar vara en efterhandskonstruktion. Tack för ordet. 

Observant Hedemorabo

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare