Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Insändare: Kort sagt om gropiga vägar och ”gamlingarna kommer inte att leka” i nya stadshusparken – men betala ska de

Annons

Asfalt, tack: När ska de asfalteras och lagas på Prästgatan? Vägen är ju en katastrof, stora skador/ hål i vägen så att man måste köra runt vägskadan för att inte köra sönder bilen. På höger körfält är det uppgrävt sedan ett år tillbaka men bara ifyllt med grus men inte asfalterat. Något som kommer åtgärdas i år eller aldrig. Risken finns ju att man kan få stora skador på bilen vilket gör att man ej får ersättning av kommunen heller. Trött på denna väg då det måste vara Avestas sämsta väg någonsin.

Trött på extremt dåliga vägar i Avesta

Ombyggnaden av stadshusparken, varför? Minst 257 kronor har alla invånare i Avesta kommun betalat för ombyggnaden av stadshusparken gammal som barn, Lars Isacsson vill sätta sina spår på Avesta till varje pris. Det är de gamla och svaga som får betala, med sämre service – sex miljoner hade varit bättre använda i äldrevården.

Kommer kommunpersonalen att ta en middagslur i hängmattorna? Det är barnen i centrum som får lite kul ett tag, gamlingarna kommer inte att leka där men betala ska de göra.

Janne

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare
Annons