Annons
Vidare till avestatidning.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Grattis till beslutet att skapa lokal tidning för oss Avestabor

Gratulerar till beslutet att försöka skapa en lokal tidning för oss Avestabor. Hoppas nu bara att vi slipper det vänstervridna PK-dravel som serverats oss de senaste åren. Lyckas ni nu med att hålla en neutral politisk inställning och servera oss sanningen med en någorlunda journalistisk korrekthet och självkritik så finns nog också förutsättningarna att återigen få en trogen läsekrets som inte enbart intresserar sig för sportsidorna. Lycka till Gabriel!

Fd AT-abonnent

SVAR DIREKT:

Vart jag än går möter jag glada och förväntansfulla kommentarer kring Avesta Tidning. Och det finns faktiskt skäl att ha höga förväntningar! Den satsning som sjösätts i höst har få motstycken.

Omdömet ”vänstervridna PK-dravel” lämnar jag därhän och konstaterar i stället att sökandet efter sanningen är central för varje nyhetsredaktion. Det är viktigt att medborgare (tillika skattebetalare!) får veta hur saker ligger till och kan bilda sig en egen uppfattning.

Varmt välkommen åter som prenumerant. Kom in på redaktionen så hjälper vi dig att teckna!

Gabriel Ehrling Perers

Chefredaktör Avesta Tidning

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare