Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Fotboll bygger dåliga karaktärer – jag har gett upp

Annons

För ett tag sedan fick hockey kritik för att det uppmuntrar våld. Jag tycker att fotboll förtjänar kritik. Se på stora stjärnor som Ronaldo som gärna skäller ut domare.

Fotboll går inte ut på att spela fotboll utan att försöka spela så fult man kan och komma undan med det. Senaste fem åren har jag varit fotbollsförälder till mina pojkar och jag kan säga att jag slutat uppmuntra dem att spela fotboll. Visst är idén om lagidrott bra, men att redan nu ser hur de beter sig på planen har avskräckt mig. Det är lite tröstlöst när man möter andra lag där det verkar vara tillåtet att gärna knuffas lite extra. En av mina pojkar kom hem ledsen för att andra laget skrattade och snackade skit när de vann och nu pratar vi tioåringar.

Fotboll bygger dålig karaktär och nu är frågan om jag ska lära min pojk lite dålig karaktär för att kunna sätta emot. Hur som haver kommer han nog tröttna snart. Jag har i alla fall gett upp.

Less fotbollsförälder

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare