Annons
Vidare till avestatidning.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Dalhalla är en arena, inte en sittplats i det gröna

Insändaren Fikasugen skriver att det är tillåtet att ha fikakorg med sig i Gropen när man är på BAO-konserten och undrar om Dalhalla inte kan ändra sin policy.

Dalhalla kommer inte att ändra sin policy eftersom det finns krav som måste följas, eftersom Dalhalla klassificeras som en arena. Gropen är en "sittplats i det gröna"-plats.

Precis som Globen och Scandinavium, som är arenor, har Dalhalla fått följa kravet att man får inte ta med sig sin egen mat eller dryck in i arenan. Detta är för att Dalhalla som arena vill har artister från andra länder. Det är för artistens såväl som för publikens skull som denna policy finns att mat och dryck inte är tillåten inne på Dalhalla.

Var vänlig och accepterar att det är olika mellan att gå på en konsert på Dalhalla och andra platser där konserter och föreställningar spelas.

Andreas

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare