Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Betesdjuren i Ludvika utgör ingen stor kostnad

Annons

Läste i tidningen att politikerna i Ludvika tänker lägga ner projektet med betesdjur i kommunen. Varför unnar ni inte skolbarn och åldringar att få bra mat, det är alltid de svaga och försvarslösa grupperna som drabbas. Ni kanske hellre fortsätter att köpa kycklingar från Thailand till skolbarnen!

Undrar varför ni ska satsa en så stor summa pengar på en dyr arena när det tydligen fattas pengar i kommunen. Såg i artikeln att Ludvika kommun har för många anställda och att vikarier skulle minskas, men hur kan ni då ha råd med två kommunalråd?

Betesdjuren är ju ingen stor kostnad och tack vare dem får vi öppna marker och slipper kosta på röjning! Låt invånarna bestämma om de vill ha betesdjur eller en dyr arena!

Förstår ni att det föds politikerförakt! Att barnen, som är vår framtid, får bra mat måste väl höra till kommunens kärnverksamhet och inte att anlägga idrottsarenor.

Missnöjd ortsbo

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare