Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Barnen i Idkerberget ska bussas 35 mil i veckan – finns andra sätt att spara på

Annons

Politiker sitter på sina stolar i kommunhuset och säger att hela kommunen ska leva. I dag tog de beslutet om att skolan ska läggas ner. Liberalerna är budbärare åt sossarna, beslutet om nedläggning har varit på bordet i flera år. Man blir både arg och besviken på dagens politik.

Det är maktkamp och fulspel för att sossarna inte ska tappa makten i Borlänge, ingen tänker på oss som bor i Borlänge och betalat skatt hela livet. Jag var på ett möte om skolan och fick höra att det inte var ekonomin som var anledningen till nedläggning. Då jag har tagit del av siffror från kommunen kan man inte annat än undra hur det är ställt. Det är väl klart att kommunen måste spara pengar på skolan men det finns andra sätt att spara på än stänga byskolor.

Barnen ska bussas 35 mil i veckan.

Så jag hoppas att berörda politiker sover gott nu, när ni lekt klart i sandlådan för denna gång. Ni som har barn förstår nog hur jag menar. 

En arg, ledsen pappa och bybo i Idkerberget

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare