Annons
Vidare till avestatidning.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: 100 procent förnybart i tanken - 100 procent ogenomtänkt politik!

Replik: Maj Adersjö och Aron Knifström, jag är en av dem som ni skriver om, som bor på landet. En av dem som ser snabbussar från Hedemora passera nästan tomma medan nästa buss får plocka upp passagerare.

De flesta av oss på landsbygden önskar att vi kunde leva fossilfritt men en del av befolkningen måste bo utanför centrum. Det finns inte bostäder till alla. Och med min låga lön som kommunanställd med oregelbundna tider kommer jag aldrig att ha råd att ens köpa en begagnad elbil - tyvärr.

Idag handlar jag och hjälper min åldrande förälder och när jag själv ska till återvinningen är det bara möjligt via bilfärd. För sådana som oss, som bor på landsbygden, är bilen det enda alternativet. Vi sliter och släpar och gör allt vi kan.

Politiken lever inte heller som den lär. Miljöpartisten Peter Eriksson flög till exempel till Lausanne för OS-ansökan här om veckan - intressant!

Jag vill också passa på att "tacka" Miljöpartiet Falun för att ni stoppade MC-klubben Twin Clubs 50-årsjubileum på Roxnäs udde. Ett större Falun, som kommunens slogan antyder, med fin reklam till vår stad, när människor från hela Sverige med intresse för motorcyklar besöker Falun och trivs här stoppades.

Som lantis, beroende av buss- motorcykel och bilåkning, är det inte er jag kommer att rösta på!

E.L på landet

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare