Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Höstupptakt hos SPF Leksand

Sill- och kakälskande SPF:are invaderade Tibble bystuga häromdagen. Att höstens upptakt med glödstekt sill och kakfrossa är populär går inte att ta miste på.

Annons

INSÄNT. Fem av gubbarna hade varit fullt sysselsatta med att glödsteka sill och tretton av de kvinnliga medlemmarna hade bakat lika många sorters kakor. Caféorkestern är nästan ett måste vid SPF:s höstupptakt så också i år.

- Den här typen av arrangemang kräver att många hjälps åt, kunde föreningens ordförande Eva Jonsson konstatera när hon välkomnade.

- Ni är kanske lite förvånade att se mig här som ordförande igen. Det beror på att jag lovat ställa upp det här halvåret som ersättare efter Ingvar Gustavssons hastiga bortgång, sa fortsatte hon.

Föreningens program för hösten presenterades. Vad sägs om en grupp för att skriva sin egen berättelse? Seniorer har så otroligt många erfarenheter, men få delar med sig på papper eller i dator. Det ska vi ändra på. Framtida släktforskare inom familjen kommer att bli helt överväldigade över att hitta en sådan berättelse.

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Avesta Tidning Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Avesta Tidning Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel