Annons
Vidare till avestatidning.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hon blir ny verksamhetsledare för StyrelseAkademien Dalarna

Cecilia Werme har utsetts till ny verksamhetsledare för den ideella föreningen StyrelseAkademien Dalarna.

Cecilia Werme, som bor i Mora, har tidigare bland annat varit ordförande för Näringslivet Falun Borlänge, och har även en bakgrund som säljchef och egenföretagare.

– Vi är mycket nöjda med rekryteringen av Cecilia som verksamhetsledare för Styrelseakademien Dalarna , säger Anders Björkman ordförande för StyrelseAkademien Dalarna, i ett pressmeddelande.

Läs också: 80 bolagsexperter söker styrelseuppdrag

– Föreningen har växt successivt sedan starten 2012 och nu har tiden kommit för att ta nästa steg i föreningens utveckling. Vi tror att Cecilia har precis de egenskaper som krävs för att möta framtidens behov av våra tjänster och hennes erfarenhet av nätverksarbete och hennes eget nätverk i regionen kommer att få stor betydelse.

Cecilia Werme kommer att jobba i StyrelseAkademien Dalarna på deltid och tillträda tjänsten successivt i mars.

– Jag ser med stor tillförsikt fram emot att få träffa alla medlemmar och partners och att få bidra till att vår förening även i framtiden kan erbjuda bra utbildningar, övriga efterfrågade tjänster samt bra mötesplatser och forum för diskussion om styrelse- och ägarfrågor, säger Cecilia Werme i pressmeddelandet.

FAKTA: StyrelseAkademien Dalarna

StyrelseAkademien bildades 1991 och är en oberoende, ideell förening som finns i hela landet. Syftet med föreningen är att vara ett ledande forum för "professionell utveckling av styrelseledamöter och ägare".

Föreningen har 18 lokalföreningar med totalt 6 500 medlemmar.

Föreningen i Dalarna bildades 2012 och har cirka 200 medlemmar.

DT-APPEN: Håll dig uppdaterad – ladda hem DT-appen för IPhone och Android här

DD-APPEN: Alltid senaste nytt från dalademokraten.se i vår app för IPhone och Android