Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hon blir ny verksamhetsledare för StyrelseAkademien Dalarna

Cecilia Werme har utsetts till ny verksamhetsledare för den ideella föreningen StyrelseAkademien Dalarna.

Annons

Cecilia Werme, som bor i Mora, har tidigare bland annat varit ordförande för Näringslivet Falun Borlänge, och har även en bakgrund som säljchef och egenföretagare.

– Vi är mycket nöjda med rekryteringen av Cecilia som verksamhetsledare för Styrelseakademien Dalarna , säger Anders Björkman ordförande för StyrelseAkademien Dalarna, i ett pressmeddelande.

Läs också: 80 bolagsexperter söker styrelseuppdrag

– Föreningen har växt successivt sedan starten 2012 och nu har tiden kommit för att ta nästa steg i föreningens utveckling. Vi tror att Cecilia har precis de egenskaper som krävs för att möta framtidens behov av våra tjänster och hennes erfarenhet av nätverksarbete och hennes eget nätverk i regionen kommer att få stor betydelse.

Cecilia Werme kommer att jobba i StyrelseAkademien Dalarna på deltid och tillträda tjänsten successivt i mars.

– Jag ser med stor tillförsikt fram emot att få träffa alla medlemmar och partners och att få bidra till att vår förening även i framtiden kan erbjuda bra utbildningar, övriga efterfrågade tjänster samt bra mötesplatser och forum för diskussion om styrelse- och ägarfrågor, säger Cecilia Werme i pressmeddelandet.

FAKTA: StyrelseAkademien Dalarna

StyrelseAkademien bildades 1991 och är en oberoende, ideell förening som finns i hela landet. Syftet med föreningen är att vara ett ledande forum för "professionell utveckling av styrelseledamöter och ägare".

Föreningen har 18 lokalföreningar med totalt 6 500 medlemmar.

Föreningen i Dalarna bildades 2012 och har cirka 200 medlemmar.

DT-APPEN: Håll dig uppdaterad – ladda hem DT-appen för IPhone och Android här

DD-APPEN: Alltid senaste nytt från dalademokraten.se i vår app för IPhone och Android