Annons
Vidare till avestatidning.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Högt tryck på biljetter inför hockeyallsvenska finalen – BIK-kansliet nedringt: "Många som undrar"

På söndag drar den hockeyallsvenska finalen mellan BIK Karlskoga och Mora IK igång.
Den första matchen spelas i Karlskogas hemmaarena Nobelhallen och trycket på biljetter är redan skyhögt.
– Vi har varit nedringda i dag och många har mejlat angående biljetter, säger BIK:s kanslichef P-A Johansson till nwt.se.

BIK:s kanslichef P-A Johansson har svårt att uppskatta hur många biljetter som kommer säljas till den första matchen i den hockeyallsvenska finalen, som avgörs i bäst av fem.

– Det är jättesvårt att säga. Vi får se på fredag hur det kommer att se ut när lösbiljetterna säljs. Det kommer, med största sannolikhet, många Mora-fans hit och det är även ett stort massmedialt intresse för finalen, säger Johansson till nwt.se.

– Vi har ju aldrig varit i en sådan här final förut utan bara spelat i en slutspelsserie eller kvalserie. Nu är det direkt avgörande matcher för att få möta ett SHL-lag. Men det är redan nu många som undrar om när vi släpper biljetter så intresset i Karlskoga är stort.

Säsongskortsinnehavarna har förtur på biljetterna och BIK:s biljettlucka är öppen under eftermiddagarna fram till och med fredag, då resterande biljetter släpps på webben.

På fredag smäller det: Nu avgörs serien – följ upplösningen i vår hockeyallsvenska superkväll: "En unik livekänsla"