Annons
Vidare till avestatidning.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hockeypuls Allsvenskan utvecklas – här är förändringarna: "Bättre än tidigare"

Här är nyheterna som gör Hockeypuls Allsvenskan ännu bättre.
Från och med nu kan du läsa alla Plus-artiklar i appen. Dessutom har designen förändrats.
– Hockeypuls Allsvenskan är nu matigare och bättre än tidigare, säger Adam Johansson, Mittmedias hockeyredaktör.

Vill du ladda ned appen? Den finns i både Google Play och App Store. HÄR kan du ladda ned Hockeypuls Allsvenskan.

Hockeypuls fortsätter att satsa på Hockeyallsvenskan.

Inför säsongen lanserades appen Hockeypuls Allsvenskan som samlar det senaste och hetaste från HA. Alla nyheter om ditt lag, helt enkelt. Oavsett om du hejar på Modo, Tingsryd eller Pantern.

Nu har appen utvecklats ytterligare. Tidigare har Plus-material inte varit tillgängligt i Hockeypuls men nu kan du läsa, och se, allt material vi levererar. Det handlar om krönikor, listor, reportage, liverapporteringar, inslag och livesändningar som du nu får direkt i appen. För att få tillgång till vårt Plus-material behöver du teckna en prenumeration på någon av våra Mittmedia-sajter.

Läs mer: Profilerna hyllar Hockeypuls Allsvenskan: "Är imponerad – använder appen varje dag"

Det finns dock öppet material kvar i appen, som inte behöver Plus-konto. Till exempel matchtexter och höjdpunkter.

– Det finns ett enormt intresse för klubbarna, ledarna och spelarna i Hockeyallsvenskan. Det märker vi varje dag när vi bevakar ligan. Tack vare att Plus nu är tillgängligt i appen får våra läsare en bättre och mer initierad upplevelse av sina lag, säger Adam Johansson.

Från och nu är även designen aningen annorlunda. Förutom Hockeypuls-loggan i topp och en ny grafik under "Alla lag" har statistikdelen (spelschema, resultat, tabell) flyttats ned och finns nu som menyflik ("Serien").

– Att statistiken nu samlats under menyfliken "Serien" är ett lyft för appen. Statistik är något vi vet att våra läsare efterfrågar och nu är det möjligt att se resultaten från samtliga omgångar, spelschema och hur tabellen ser ut. Förhoppningsvis kan vi införa fler statistikkolumner i framtiden.

Missa inte: Nu kan du ta del av Plus på alla MittMedias 20 sajter + våra hockeyappar