Annons
Vidare till avestatidning.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Gör din röst hörd under Hockeypuls uppesittarkväll – använd #hockeypuls

Artikel 48 av 51
Hockeyförsäsong 2017
Visa alla artiklar

Fredag, 19:00.
Då är det äntligen dags för Hockeypuls stora allsvenska uppesittarkväll.
Du som tittare har såklart chansen att göra din röst hörd. Använd #hockeypuls på Twitter eller kommentera i vår liverapport för att få med din åsikt eller fråga i sändningen.

MISSA INTE: Se Hockeypuls stora uppesittarkväll inför Hockeyallsvenskan

En fyra timmar lång sändning väntar nu på fredag från Hockeypuls sida. Precis som förra året tar vi ett helhetsgrepp på alla lag i Hockeyallsvenskan och bjuder även på gäster, intervjuer, listor och analyser med start 19:00 på www.hockeypuls.se eller i appen Hockeypuls.

Du som tittare har också chansen att få vara med och bidra under fredagskvällen. Använd #hockeypuls på Twitter så lyfts dina tankar in i vår livesändning. Har du en fråga eller fundering till någon av våra experter eller spelargäster plockar vi självklart även med det. Du kan även kommentera i vår liverapport, som kommer att finnas under livesändningen.

Sändningen startar 19:00 på Mittmedias sajter samt på www.hockeypuls.se och i appen. Du behöver vara pluskund för att följa sändningen.

Missa inte: Så blir du pluskund på Mittmedia och Hockeypuls

Vill du där hemma krydda uppesittarkväll-upplevelsen ännu mer kan du använda vår bingobricka (som ses nedan). Blir det fem i rad tror ni?

MER OM HOCKEYPULS:

Missa inte: Hockeypuls byter skepnad – startar ligasatsning på SHL, SDHL och allsvenskan

Hockeynyheter direkt i din mobil: Här är Hockeypuls nya app – ladda ned den i App Store

Hockeynyheter direkt i din mobil: Här är Hockeypuls nya app – ladda ned den i Google Play

Missa inte: Hockeypuls nya sajt – nyheter från SHL, SDHL och allsvenskan

Gilla Hockeypuls på Facebook

Följ Hockeypuls på Twitter