Annons
Vidare till avestatidning.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Gabriel Ehrling Perers: Sociala medier i all ära – i kväll ses vi i Fors Folkets hus!

Kära AT-läsare,

Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat, TikTok... För den som söker debatt och underhållning på nätet och i sin mobiltelefon är möjligheterna närmast oändliga. Men sociala medier i all ära – det är viktigt att ses också. Det brukar ärligt talat vara roligare! (Och långt ifrån alla har sociala medier eller ens datorer.)

Avesta Tidning är en riktig lokaltidning i en levande bygd och för mig är det självklart att vi ska ta frågorna som är viktiga för läsarna – riktigt nära läsarna. Främst i det dagliga, i publiceringar sju dagar i veckan på avestatidning.com och tre dagar i veckan i papperstidning och e-tidning. Men ibland även rent fysiskt... 

Så varmt välkomna till Fors Folkets hus i kväll klockan 18:00. Då genomför vi den första upplagan av "Snacka om Avesta" – en serie samtal för publik i frågor som är viktiga för framtiden för oss som bor här i Avesta. 

Först ut i heta stolen blir Richard Morén, som nyligen tillträdde som ny chef på Fors bruk. Med ansvar för 550 anställda i ett samhälle med knappt 800 invånare är det ingen överdrift att säga att hans ledarskap påverkar framtiden för Fors. Så vem är han? Vilka är Stora Ensos utmaningar i dag? Och vad tror Morén om framtiden – för bruket, och för Fors? 

För enkelhetens skull blir det fri entré och ingen föranmälan. Den som inte har möjlighet att ta sig till Fors kan se arrangemanget direkt på avestatidning.com Men roligast blir det på plats!

Jag hoppas att vi ses,

P.s. Kom gärna redan 17:30 på kaffe och dopp! D.s.