Annons
Vidare till avestatidning.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Freestylestjärnan Jon Olssons trimmade Lamborghini säljs

Stertman Motorsport i Nynäshamn trimmade nyligen en Lamborghini Huracán på uppdrag av skidstjärnan Jon Olsson från Mora. Nu ska bilen säljas.

I slutet av 2016 berättade vi om att företaget Stertman Motorsport i Nynäshamn har trimmat en Lamborghini Huracán, som ägs av freestyleskidåkaren Jon Olsson.

– Som de flesta sportbilar gör den 0-100 på omkring 3 sekunder. Men 100-200 är ofta mer intressant eftersom det inte påverkas av yttre omständigheter och där har vi mätt att den klarar det på 5,0 sekunder, berättade Jimmy Särås, som är delägare i Stertman Motorsport.

Läs också: Skidprofilen Jon Olsson talar ut om funktionsnedsättningen: "Min ADHD har gett mig sex Lamborghini-bilar"

Nu har Jon Olsson meddelat att han är på väg att sälja den spektakulära bilen. Om det rapporterar magasinet King. Olsson har själv uppgett att han har spenderat cirka 350 000 euro på bilen – men han är beredd att sälja den för 250 000 euro. En rejäl förlustaffär, med andra ord. Orsaken till att han ska sälja är att han behöver en fyrsitsig bil.

Stertman Motorsport i Nynäshamn har tidigare arbetat med flera andra bilar på uppdrag av Jon Olsson. 2012 trimmade företaget en Audi R8 åt skidstjärnan och vid årsskiftet 2014-2015 gjorde de om hans Audi RS 6.

Läs också: Skidstjärnan Jon Olssons förra lyxbil stals - hittades utbränd