Annons
Vidare till avestatidning.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Franska familjens gåtfulla försvinnande på väg att klaras upp – ex-svågern erkänner mord

Gåtan om vad som hände en spårlöst försvunnen familj har sedan i mitten på februari gäckat polisen i Frankrike.
Nu kan gåtan vara på väg att knäckas – ex-svågern har erkänt att han mördat familjen, rapporterar Franceinfo.

Familjen i Orvault försvann gåtfullt i mitten på februari i år. Det enda spåret som polisen har haft att gå på är en blodig mobiltelefon som lämnats kvar i familjens bostad, rapporterar Independent.

Mobiltelefonen tillhörde sonen Sebastien. Sonens bil, en Pegueot, var dock mystiskt försvunnen, liksom familjens sängkläder och tandborstar.

Spår av föräldrarnas och sonens blod hittades på en trappa och på nedervåningen i bostaden när polisen sökte igenom huset den 23 februari i år.

Som om tiden stått till

Förra veckan påbörjade polisen en utredning gällande kidnappning, olaga frihetsberövande och mord.

– Det är som tiden stått till inne i huset, säger Pierre Sennes, åklagare och förundersökningsledare i fallet, enligt Independent.

Utredarna fann sonen Sebastiens Peugeot i den nordvästra hamnen i Saint Nazaire. Dagen innan hade en joggare hittat saker som tillhörde systen Charlotte i ett skogsområde, rapporterar France24.

Nu har misstankarna riktats mot en ex-svåger efter att hans DNA bland annat hittats i familjens hus och i Sebastiens Peugeot. Ex-svågern ska tidigare ha varit gift med en syster till pappan i familjen, Pascal Troadec, uppger The Guardian,

Ex-svåger förhördes redan inledningsvis i utredningen, men släpptes efter att han förnekat inblandning.

Enligt Franska tv-kanalen Franceinfo ska ex-svågerns motiv till att ha mördat familjen varit ett seglivat bråk om ett arv.

Kropparna efter familjen är fortfarande spårlöst försvunna.