Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fortsatt oklart vad som hänt vid helgens två dödsfall i Malmköping

I helgen hittades en man och en kvinna döda i en lägenhet i Malmköping. Polisen utreder det som mord – men vet fortfarande inte vad det är som har hänt.

Annons

Under helgen och måndagen har polisen fortsatt arbeta med att försöka ta reda på vad det är som orsakade mannen och kvinnans död.

Polisen har bland annat gjort tekniska undersökningar i lägenheten där kropparna hittades. Flera förhör med personer som kan misstänkas ha uppgifter om dödsfallen har blivit förhörda.

Det ska ännu inte ha hittats några bevis eller spår som stärker misstankarna om att de båda dödsfallen orsakats av ett brott.

Under veckan kommer kropparna att obduceras och polisen hoppas att det då ska komma nya uppgifter om vad som orsakade dödsfallen.

Polisen fortsätter att utreda dödsfallen som mord om det inte kommer fram uppgifter som utesluter att brott ligger bakom.

Mer läsning:

Två personer funna döda i lägenhet i Malmköping