Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Formstarka Korsnäs tog ny seger mot Vansbro

Annons

Korsnäs är svårstoppade för tillfället. När laget mötte Vansbro hemma på Lindvallen på onsdagen blev det ännu en seger. Slutresultatet 6–1 (2–1) innebär att Korsnäs nu har fyra segrar i följd i division 4 Dalarna i fotboll.

– En riktigt skön seger! Vi börjar båda halvlekarna lite skakigt men blir bättre och bättre och avslutar respektive halvlek på ett fint sätt. Återigen så gör vi mycket mål och vi ska vara nöjda med prestationen, speciellt då Vansbro inte är ett dåligt lag utan besitter en del kvalité, kommenterade Korsnäs tränare Gustav Källberg efter matchen.

Vansbros tränare Peter Svensson om matchen:

– Korsnäs klart bästa laget i serien, men något stora siffror.

Det var Vansbros fjärde match i rad utan seger.

Vassillios Andreadis Panagiotidis gjorde två mål, övriga mål för hemmalaget gjordes av Nils Garpedal, Mathias Rörström, Robin Villman och Andreas Lindvall, enda målskytt för Vansbro blev Simon Stam.

Vansbro ligger på femte plats i tabellen efter matchen, medan Korsnäs leder serien.

I nästa omgång har Korsnäs Ulfshyttan borta på Ulfshyttans IP, tisdag 18 juni 19.00. Vansbro spelar hemma mot Bullermyren tisdag 25 juni 19.00.