Annons
Vidare till avestatidning.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Följ med in i lyxiga fjällstugan mitt i backen – till salu för 18 miljoner: "Ett unikt läge"

Ett topprenoverat, handbilat Lima timmerhus på 200 kvadratmeter mitt i pisten i Lindvallen i Sälen. Det är just nu ett av Sveriges dyraste fritidshus på bostadssajten Hemnet.

Mitt i Gustavsbacken ligger stugan, som mer skulle kunna beskrivas som en lyxvilla än en fjällstuga.

– Det är gjort helt i handhugget timmer, och är ett exklusivt hus med många härliga materialval inomhus, säger Anne-Mari Backjanis Hansson på Sälenmäklaren.

Läs också: Ett unikt hem på en unik plats och timmerhus för 18 miljoner kronor – här är Dalarnas mest klickade fastigheter

I stugan finns bland annat fem sovrum, två badrum och en relaxavdelning med bastu.

– Det är också beläget på en unik plats, mitt i Gustavbacken som är Sveriges mest åkta pist, säger Anne-Marie Backjanis Hansson. Det finns inga fler tomter kvar i den pisten.

– Man ser hela Lindvallen från det läget. Sådana erbjudanden kommer nog inte så ofta.

Men prislappen på 18 miljoner kronor är det en av de dyraste fjällstugorna till salu just nu. Och i Sälen är det en av de dyraste stugorna någonsin.

– Det har funnits några som legat ute för runt 20 miljoner, men jag tror inte de har blivit sålda. Så vi får väl se hur det går. Men jag har några spekulanter och ska ha en visning i dag faktiskt.

Läs också: Stort intresse för fjällbostäder – "Gynnsamma räntelägen"

DT-APPEN: Håll dig uppdaterad – ladda hem DT-appen för IPhone och Android här

DD-APPEN: Alltid senaste nytt från dalademokraten.se i vår app för IPhone och Android