Annons
Vidare till avestatidning.com
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fångat på kamera: Mobiltjuv på vespa knockas av ninjaspark i Kina

En mobiltjuv i Kina trodde att han kommit undan med sin stöld. Det han inte kunde ana var att hans offer hade en uppenbar talang som kampsportare.

Det var några dagar innan julafton som en man blev bestulen på sin mobiltelefon i staden Foshan, i provinsen Guangdong i Kina. Övervakningskamerorna i området fångade hela händelseförloppet på film, rapporterar nyhetsbyrån UPI.

På videoklippen syns en man klättra upp på sidan av en lastbil där han tar något från förarhytten. Sedan försvinner tjuven från platsen på en vespa.

Mannen som blir bestulen hade ingen möjlighet att stoppa den flyende tjuven. Men när vespan en stund senare kör tillbaka på andra sidan vägen ser mannen sin chans – på filmen ser man hur han tar sats och ger mobiltjuven en ordentlig hoppspark.

Enligt UPI har lokala medier rapporterat att mobiltjuven lyckades komma undan en andra gång. Mobiltelefonen fick den uppenbart kampsportskunnige ägaren dock tillbaka.